Jansen Tegelwerken BV
Ook specialist in natuursteen

ONS BEDRIJF

Jansen Tegelwerken BV is in 2005 opgericht door Erik Jansen en kwam Bennie Jansen al vanaf het begin in loondienst. Al snel kwamen Jeroen Aalders en Tim Jansen het team versterken. Sinds het einde van 2017 zijn wij samen met Helmink-Sanidrome verder gegaan om ons specialisme uit te breiden. Doordat Helmink-Sanidrome een schitterende showroom tot zijn beschikking heeft was dit een logische keuze. In deze showroom kunt u rustig rondkijken naar tal van opstellingen van badkamers, tegels en sanitair. Inmiddels is ons bedrijf gegroeid tot 8 personen. Wij zijn dringend opzoek naar personeel (zie de pagina ‘vacatures’). Wij zijn al 15 jaar expert in het aanbrengen van wand- en vloertegels en het realiseren van badkamers en plavuizen vloeren. 

Door onze ervaring en kennis staan wij bekend als een vakkundig bedrijf. Wij werken veel voor particulieren maar ook via aannemers. 

De laatste jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig partner voor grotere renovatieprojecten en het verzorgen van bouwkundige werkzaamheden en complete aanbouwen. 

Door de unieke samenwerking met diverse bedrijven pakken wij elk project met enthousiasme aan.

Installatie werkzaamheden: blumergendringen.nl en met jansenterborg-installatie.nl

Bouw werkzaamheden: jansenterborg.nl en met duo-bouw.nl

Kiest u voor Jansen Tegelwerken BV, dan kunt u rekenen op een betrouwbare partner die altijd zijn afspraken na komt. Bij ons hebben wij een no-nonsens cultuur, heeft u één aanspreekpunt en zijn de lijntjes kort.

Pas wanneer u tevreden bent is de opdracht volgens ons geslaagd! 

E-mailen
Map